Puh Ha. 12. Generation og hvis alle blev fundet ville er være 2056 9 x tipoldeforældre. jeg har kun få folk fordi der er ikke mange nedskrevne optegnelser fra den tid tilbage fra den tid.

 

Arnold de Fine (Von Enden) var født i Antwerpen, Belgien. Han døde af pesten i Slagelse (St. Mikkels sogn) den 13. november 1586 . Han var "indflygtet fra Belgien  p. g. a. religion" til Danmark og blev kapelmester og organist hos kong Frederik den 2. med hvem han blev en betroet medarbejder og personlig ven. I Kjøbenhavns Diplomatium findes et brev der beskriver at han fik en ejendom beliggende på hjørnet af Lærgade (nu Læderstræde) og Algade ( nu Købmagergade) som gave og egendom af kong Frederik den 2. Under kongens rejser medbragte han altid sit orkester og sin kapelmester, så ham har været en del rundt blandt "godtfolk" i Danmark og senere  (i1581) fik  han en lille beværtning og have, lige udenfor Nørreport i København. Han har været en holden mand, for han fik penge fra kongen, fra Roskilde Domkirke, Århus Domkirke, fra sit gæstgiveri og fra et godt i Slagelse. Han blev gift 1. gang 1770 med Ane Pedersdatter, men hun døde i 1576 og samme år blev han gift med Babara Hieronymidatter Knoph eller Knoff og hun er født i Friedland, Tyksland. Hun døde samme uge som manden, også af pesten.

Olof Anderson var "Kællermester" i Nykøbing,  antages gift  1615 i Nykøbing Sankt Nikolai, Sverige,  med Mallin Jönsdatter. Der vides ikke mere om dette par for nuværende

Lars Drosander Hemingii er sandsynligvis født i Juanita, Ørebro Sverige, da hans born rapporteres herfra. Kirkebøgerne går ikke så langt tilbage. Han døde i 1684 og var gift med Chatarina Becchia. Hun døde samme år som manden. (1684)

Nils Furan som er beregnet til at være født i tiden 1600/1630 i enten Laanke, Stjørdal eller Skatval, Norge Efter sønnens alder må han være gift før 1650. Jeg kalder ham Furan, fordi sønnen Nils var ejer af Furan, men hvor Jens er født ved jeg ikke. Han har sin søn Nils Jensen i Lånke sogn og en anden søn Anders Dregset i Skatval sogn

Tilbage til slægtsforskning       Til hovedside